loading.gif
mobile-banner-bg

BAŞBAKANIMIZLA GAZİOSMANPAŞA’DA BULUŞTUK BAYRAMLAŞTIK…

...
23 Eylül 2010 - Perşembe

Başbakanımız Küçükköyde

Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip ERDOĞAN bayramın ikinci gününde Gaziosmanpaşa Küçükköy meydanında Gaziosmanpaşa hemşerilerimizle buluştu bayramlaştı. Yoğun teveccüh ve ilgi gösteren insanlarımız küçükköy meydanına sığmadı. Küçükköy meydanında insanlarımıza hitap eden başbakanımız buradaki kalabalığın bir ilçe mitingi havasını çoktan geçtiğini adeta il mitingleri boyutuna çıktığın belirterek insanlarımızın verdiği desteğe teşekkür edip, milletin verdiği emanete sahip çıktık siz olduğunuz müddetçe sahip çıkmaya devam edeceğiz. Diyerek anayasa değişikliği ile alakalı bilgilendirmede bulundu.TEŞEKKÜRLER GAZİOSMANPAŞA!!!

 

Başbakanımız ve Genel Başkanımız  Sn.Recep Tayyip  Erdoğan “Saygıdeğer Gaziosmanpaşalılar, bayramınız mübarek olsun. Ramazan Bayramının ülkemiz ve milletimiz için birliğe, kardeşliğe, beraberliğe ve tüm insanlık için barışa vesile olmasını Yüce Allah’tan diliyorum” diyerek Gaziosmanpaşalıların bayramını kutlayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında “İktidara geldiğimiz ilk günden bu yana milletimize efendi olmaya değil hizmetkar olmaya geldiğimizi söylüyoruz. Milletimizin başını hiçbir zaman öne eğdirmedik, eğdirmeyeceğiz”dedi. Başbakan Erdoğan “Yaklaşan referandumda üstünlerin hukuku için değil, hukukun üstünlüğü için EVET mi diyeceğiz” dediği anda binlerce Gaziosmanpaşalının ağzından bir anda “evet” sesleri yükseldi. 

 

 

Erdoğan konuşmasının devamında, “Ülkemizin darbeci zihniyetten neler çektiğini hepimiz çok iyi biliyoruz. Dolayısıyla bu atılacak adım çok önemli. Artık darbe anayasaları değişsin ve bu ülkede milletin anayasası egemen olsun istiyoruz. Milletin anayasasında haklar var, özgürlükler var, milletin anayasasında kadınlarımızın haklarının anayasal güvence altına alınması var. Çocuklarımıza yönelik istismarın önüne geçilmesi, şehitlerimizi, dul ve yetimlerimizi anayasal teminat altına alan haklar, işçimizin birden fazla sendikaya üye olma imkanı, memurlarımızın toplu iş sözleşmesi yapabilme imkanı var” dedi.

Başbakan Erdoğan daha sonra vatandaşları selamlayarak ve bayramlaşarak ilçeden ayrıldı. 

 

Başbakan Erdoğan daha sonra vatandaşları selamlayarak ve bayramlaşarak ilçeden ayrıldı.