loading.gif
mobile-banner-bg

AZİZ İSTANBUL'UN AZİZ BAŞKANI G.O.PAŞA SOKAK İFTARINDAYDI

...
04 Ağustos 2012 - Cumartesi

AZİZ BABUŞÇU'NUN G.O.PAŞA İFTARINA KATILIMI

Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu dün akşam Gaziomanpaşa Belediyesi önünde düzenlenen sokak iftarına katıldı.

Ramazan ayının 16. günü geride kalırken Av. İsmail Ergüneş liderliğindeki Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı da tam kadro dün akşam Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve ve milletvekili Haldun Ertürk önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Salihpaşa Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek şikâyetler dinlendi ve ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini belirttiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için G.O.Paşa belediyesi önüne geldiler geldiler. Burada Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’yu karşılayan teşkilatımız hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ardından Aziz Babuşçu sahneye çıkarak iftara katılanlara kısa bir selamlama konuması yaptı.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

İl Başkanı Babuşçu ve İlçe Başkanı Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Gaziosmanpaşa’nın muhtelif bölgelerindeki 3 ailenin evine yapılan gönül sofrası ziyaretleriyle devam etti.