loading.gif
mobile-banner-bg

“AZİZ İSTANBUL”’UN “AZİZ BAŞKANI” GAZİOSMANPAŞA SAHURUNDA

...
03 Ağustos 2013 - Cumartesi

“AZİZ İSTANBUL”’UN “AZİZ BAŞKANI” GAZİOSMANPAŞA SAHURUNDA

İl Başkanımız Sn. Aziz Babuşcu Ak Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı ile  Sahur çoşkusunu birlikte paylaştı.

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Sn Av. İsmail Ergüneş’in ev sahibi olduğu sahur proğramında İl Başkanımız Sn. Aziz Babuşcu, İl Teşkilat Başkanımız Sn. Hali Dalkılıç, İl Seçim İşleri Başkanımız Sn. Aptullah Güler, İl yönetim kurulu üyemiz Sn. Feti Ahmet Balin, İl Yönetim Kurulu üyelerimiz,  ilçe başkan yardımcılarımız İlçe yönetim kurulu üyelerimiz,  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol, Belediye Başkan yardımcılarımız, Meclis üyelerimiz, İlçe Kadın Kolları Başkanımız Sn. Merve Çetin Çabuk ve yönetimi, İlçe Gençlik kolları Başkanımız Sn. Eray Karadeniz ve Yönetimi, 3 Kademe Mahalle başkanlarımız ile  katılım sağladılar.

Paşa Köşkü Sosyal Tesislerinde gerçekleştirdiğimiz sahur proğramız

Açılış konuşmasını yapan Başkan Ergüneş “Ramazan Ayı boyunca Gaziosmanpaşa teşkilatımızın çalışmalarından bahsederek 16 Mahallemizde Esnaf Ziyareti ardından Sokak İftarında( Gönül Sofrası) vatandaşlarımızla birlikte orucumuzu açtıktan hemen sonra Boğazda Gerçekleşen Yat İftar Proğramındaki vatandaşlarımızla birlikte olduktan sonra gün içersinde Esnaf ziyareti yapılan mahalleki camilerde Cemaatla birlikte Teravih namazını kıldık. Ve teravih sonrası vatandaşlarımızla hasbihalleştik” dedi. Bu çalışmaları yaparken hep yanımızda olan İl yönetim kurulu üyemiz Sn. Feti Ahmet Balin’e teşekkürlerini iletti.

Sonrasında sözü;

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol’ a bıraktı. Başkan Erol, Konuşmasında bu Sahur proğramında bizleri yalnız bırakmayıp katılan tüm teşkilatımıza teşekkür edip hayırlı geceler dileyip yaklaşan kadir gecesi ve Ramazan Bayramını kutladı.

Sonrasında konuşma yapmak üzere sahneye gelen ;

“AZİZ İSTANBUL”’UN “AZİZ BAŞKANI”  şunları söyledi. Başlangıçta Gezi Parkı yayalaştırma projesine itiraz olarak görmek istediğimiz ama Ak Parti’yi ve Sayın Başbakanımızı hedef alan süreçle ilgili gelişmeler devam ediyor. Bu proje ve senaryo anlaşılıyor ki devam edecek. Ancak bu projeyi uygulamak isteyenlerin istedikleri sonucu almaları imkansız. Bu milletin kendi iradesine sahip çıkmakta gösterdiği kararlılık Kazlıçeşme’de milyonların haykırışıyla görüldü. O haykırış; pek çok meseleyi netleştiren, bu milletin Sayın Başbakanımıza olan inancını ortaya koyan bir tavırdı. Bu tavır uygulanmak istenen senaryoyu bertaraf etmiştir. Sayın Başbakanımızı itibarsızlaştırmak isteyenler itibarsız hale gelmişlerdir. Milletimizin bize olan inancı ve teşkilatımızın samimi gayretiyle bu oyunları bozacağız ve büyük hedeflerimize ilerlemeye devam edeceğiz. Sorumluluğumuz çok büyük. Çünkü yaptıklarımız, ülkemiz için başardıklarımız sadece Türkiye için önemli olan sonuçlar doğurmuyor. Yaptığımız çalışmalar; Balkanlar’ı, Ortadoğu’yu, Afrika’yı, Türki cumhuriyetleri, nerede bir mazlum varsa onun umudu olmamız dolayısıyla oraları ilgilendiriyor.” dedi.