loading.gif
mobile-banner-bg

AK TURNUVAYA YAKIŞIR ŞÖLEN...

...
03 Ağustos 2009 - Pazartesi

AK ŞÖLEN

2009 yılı Haziran ayında gerek mahalle teşkilatlarının ve gerekse  teşkalatların halk ile  kaynaşması, mahalleler arasındaki varolan dostluğun, kardeşliğin ve barışın pekişmesi amacıyla başlayan AK TURNUVA, AK. PARTİ i İlçe Başkanı Sn. Av. İSMAİL ERGÜNEŞ'in katılımı ile  02.08.2009 Pazar günü gerçekleştirilen büyük bir final söleni ile sona erdi. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatının düzenlediği futbol turnuvası, Türkiye'de hatta dünyada faaliyet olarak ilklerde yerini aldı. Birçok İlçe Teşkilatının ve İl teşkilatların düzenlenmesi için kolları sıvadığı  ve alanında  ilk olan bu organizasyona  imza atmaktan memnun olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Av. İSMAİL  ERGÜNEŞ bu turnuvayı geleneksel olarak her yıl düzenleyeceklerini ifade etti.

         Şölen öncesi oynanan final maçında ipi gögüşleyerek Turnuvada birinci olan Sarıgöl Mahalle teşkilatı ve taraftarları büyük bir sevinç yaşadı. Ak Parti İlçe Başkanı Av. İsmail ERGÜNEŞ'ten kupayı ve Ak Turnuva Sancağını alan Sarıgöl Mahalle Teşkilatı ve taraftarları İlçe Başkanlığına gerçekleştirilen bu  organizsayon için  teşekkür ettiler.

          Şölende bir konuşma yapan İlçe Başkanı  Av. İsmail ERGÜNEŞ, organizasyonda emeği geçenlere teşekkür ederek, bu tür etkinliklere İlçe Teşkilatı olarak herzaman destek verdiklerini ve bu desteklerinin hiç eksilmeyeceğini ifade etti.