loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ G.O.PAŞA RAMAZANIN İLK HAFTASI TAM KADRO SAHADAYDI

...
26 Temmuz 2012 - Perşembe

ESNAF ZİYARETİ VE İFTAR

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatının çalışmaları mübarek ramazan ayının ilk haftası geride kalırken artarak  devam ediyor.

"Halkla daha fazla bütünleşmek için ramazanın bereketi en büyük fırsattır" diyerek teşkilatını motive eden ve ramazan ayı programlarına başlayan İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı, perşembe akşamı da diğer akşamlarda olduğu gibi geleneği bozmadı. Teşkilat 26 Temmuz Perşembe akşamı tam kadro Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde Küçükköy meydanında toplanılarak İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk önderliğinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Halkla bütünleşme konusunda her fırsatı değerlendiren Başkan Ergüneş, her zamanki gibi tüm esnafların kapısını tek tek çalarak talep ve şikâyetlerle yakından ilgilendi. İstanbul Caddesi üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek yerel yönetimle ilgili talep ve şikâyetler dinlenerek ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini dile getirdiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için Fevzipaşa mahallesi 789 Sokağa geldiler. Burada Fevzipaşa mahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Başkan Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Kumluçiftlik Cami’sinde kılınan teravih namazı ve ardından Ergüneş’in sohbet programıyla  gece geç saatlere kadar devam etti.