loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ G.O.PAŞA RAMAZAN AYININ İLK İFTARINDA GÖREV BAŞINDA

...
20 Temmuz 2012 - Cuma

ESNAF ZİYARETİ VE İFTAR

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı ramazan ayının ilk gününde de faaliyetlerinde tüm hızıyla devam ediyor.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı cuma akşamı Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 500 evler caddesinde düzenlenen sokak iftarındaydı.

İftar öncesinde İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ve Milletvekili Ahmet Haldun Ertürk önderliğinde 500 evler caddesinde esnaf ziyaretleri yapıldı. Gaziosmanpaşa teşkilatı tarafından yogun katılımlı gerçekleşen organizasyonda Cadde üzerindeki esnaflar ziyaret edilerek şikâyetler dinlendi ve ilgili birimlere iletildi. Esnaf ve vatandaşlar Başkan Ergüneş ve beraberindekileri sadece seçim zamanında değil, her zaman sokaklarda halkla beraber görmenin memnuniyetini bir kez daha belirttiler.

Ezan saatinin yaklaşmasıyla beraber Ergüneş ve beraberindekiler sokak iftarına katılmak için yol ortasına kurulun iftar sofrasına geldiler. Hürriyet mahallesi mahalle teşkilatı tarafından kurulan Ak Nokta standını da ziyaret eden Ergüneş ve ekibi burada partililerle ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

İftar vaktinin gelmesi ve ezanın okunmasıyla beraber oruçlar açıldı.

Başkan Ergüneş’in yoğun programı iftar sonrasında Beraat Cami’sinde kılınan teravih namazı ve ardından cami bahçesinde vatandaşlarla yapılan sohbetin ardından sona erdi.