loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞAYA HAS PARTİDEN KATILIM

...
01 Şubat 2013 - Cuma

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞAYA HAS PARTİDEN KATILIM

Has Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatından Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatına büyük katılım.

Cuma Akşamı Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde düzenlenen katılım törenine Ak Parti G.O.Paşa İlçe Başkanı Av İsmail Ergüneş ‘in yanısıra  Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Yürütme ve Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda eski Has Partili davetli katıldı.

Eski Has Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Aziz Demirtaş’a Başkan Ergüneş rozetini kendisi taktı.

Başkan Ergüneş’in ardından Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol da platforma gelerek Ak Parti’nin yeni üyelerine rozetlerini takdim etti.

Kürsüde evsahibi olarak söz alan Başkan Ergüneş teşkilatın yeni katılımlarla mevcut gücüne güç katacağına vurgu yaptı.

İşte Başkan Ergüneş’in konuşmasının satırbaşları;

Ak parti öncesi ve ak parti sonrası…

“”Gelecekte Türkiye siyasi tarihini yazanlar, başarılı bir tarih anlatımı için, tarihi ak parti öncesi ve ak parti sonrası diye ayırarak yazacaklar. İnanıyorum ki gelecek nesiller ak parti ve onun dönüştürdüğü Türkiye tarihini okurken destansı bir heyecana kapılacaktır .Biz torunlarımıza ak parti destanında yer almanın onurunu miras bırakmanın sevinciyle coşacağız, bu coşkuyla koştuk ve koşmaya devam edeceğiz.”

Halka amir değil memuruz…

“Toplumun tüm öksüzleri yetimleri yoksulları garibi gurebası bizim doğal müttefikimizdir… geleceği bu anlayışla yeniden inşa edeceğiz. Bizler halka amir bir siyaset değil halkın memuru bir siyaset anlayışına sahip bir partide görev yapmanın sevincini hissederek çalıştık”

Ak Parti sadece Türkiye’nin değil Dünyanın kaderi…

“Bizler biliyoruz ki dünyanın en iyi siyasi partisinde görev yapmaktayız. Burada yaptığımız her çalışmanın Türkiye’nin kaderini etkilediğini biliyoruz. Burada yaptığımız her çalışmanın orta doğunun kaderini etkilediğini biliyoruz, burada yaptığımız her çalışmanın dünyanın kaderini etkilediğini biliyoruz. “

Başkan Ergüneş’ten sonra söz alan eski Has Parti ilçe başkanı yeni Ak Parti üyesi Aziz Demirtaş da Ak Parti çatısı altında olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

Daha sonra platforma çıkarak söz alan İlçe Belediye Başkanı Erhan Erol da Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Teşkilatına katılımların hayırlı olması temennisinde bulundu.

Has Parti Gaziosmanpaşa teşkilatının Ak Parti saflarına katıldığı ve yerel medyanın da büyük ilgi gösterdiği katılım törenin ardından birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi. Ardından Başkan Ergüneş ve misafirleri kısa bir süre önce tamamen yeniden dizayn edilerek hizmete giren Ak Parti İlçe Merkezine geçtiler.