loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ GAZİOSMANPAŞA LÜLEBURGAZ İFTARINDA

...
08 Ağustos 2012 - Çarşamba

LÜLEBURGAZ İFTARINDA

Ak Parti İstanbul İl Başkanlığınca organize edilen "Ramazan'da Trakya Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel" sloganıyla yola çıkan Bereket Durakları Tırıyla Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde iftar yemeği verildi.

Kongre Meydanı'nda düzenlenen iftara; Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş’in yanı sıra Ak Parti İstanbul Milletvekili Ahmet Ertürk ve Hüseyin Bürge, Ak Parti Kırklareli Milletvekili Şenol Gürşan, Kırklareli Valisi Mustafa Yaman, Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Ak Parti Kırklareli İl Başkanı Hüsmen Terkin, Ak Parti Lüleburgaz İlçe Başkanı Ahmet Yılmaz ve Avcılar ilçe başkanlarıyla ilçe teşkilatları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı iftara ana kademe kadın kolları gençlik kolları olmak üzere yoğun katılım sağladı.

İftar öncesinde Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı İsmail Ergüneş ve Milletvekilleri Lüleburgaz esnafını ziyaret ederek, vatandaşların talep ve önerilerini dinleyip iftara davet etti. İftarda yapılan konuşmalarda milletvekilleri ve başkanlar birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge, Ramazan ayının herkese hayır ve mutluluk getirdiğini kaydetti. 'Ramazan'da Trakya Başka Güzel, İstanbul Komşularıyla Güzel' sloganı ile yola çıktıklarını belirten Bürge, ilk adımı Çanakkale'de attıklarını, Lüleburgaz'ın da bu kapsamda tarihi bir gün yaşadığını dile getirdi.

Ak Parti'nin Arakanlı Müslümanların yardımına koştuğunu ifade eden Bürge, Türkiye'nin her yerde barış ve kardeşlikten söz ettiğini söyledi.