loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kollarından Başkan Usta'ya Ziyaret

...
03 Mart 2015 - Salı

4.olağan kongrede seçilerek göreve gelen AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve yönetim kurulu üyeleriyle beraber Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’yı Ziyaret etti.


AK Parti Kadın Kolları yemekli davete katılarak,Belediye Başkanı Usta ile istişare ettiler.

Yapılan programda Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kendisini ziyaret eden AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diledi. 

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, kadının olduğu yerde nezaket ve zarafetin, hoşgörü ve saygının olduğunu belirterek “Kadınlarımız, her alanda olduğu gibi siyasette de oldukça başarılı çalışmalara imza atıyor. Benim de mensubu bulunduğum AK Parti’nin, bu güne kadar seçimlerde elde ettiği zaferlerin arkasında siz kadınlarımızın da çok büyük emeği ve katkısı var. Gaziosmanpaşa Belediyesi olarak, ilçemizde gerçekleştirdiğimiz hizmetlerimizde sizlerin çalışmaları da bize ışık tutuyor. Mahallelerimizdeki ihtiyaçların belirlenip, sıkıntıların giderilmesi hususunda bundan sonra da hep birlikte güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Yaklaşan seçimler öncesinde sizlere yeni görevinizde başarılar diliyorum” dedi.

Program Sonrası Kadın Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit, Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta ve eşi Neziha Usta’ya Hediyesini Takdim Etti.