loading.gif
mobile-banner-bg

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI

...
16 Kasım 2013 - Cumartesi

AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLARI TANITIM TOPLANTISI

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı dün akşam Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde Ak Parti Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Aday Adaylarının tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. İsmail Ergüneş'in ev sahipliğini yaptığı toplantı ya MKYK Üyemiz Sn. Lokman Ayva, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyemiz Sn. Hatice Kübra Öztürk, İl Yönetim kurulu üyemiz Sn. Fethi Ahmet Balin, Belediye Başkan Aday Adayları Sn. Ferşat TERZİOĞLU, Sn. Yavuz SUBAŞI, Sn. İbrahim YILDIZ, Sn. Mehmet BERKER, Sn. Fatih EROL, Sn. Mehmet SALİHOĞLU, Sn. Hasan Tahsin USTA, Sn. Halil KARAKUŞ, Sn. Mehmet BOZKIR, Sn. Mehmet DEMİRKAPI, Sn. Fevzi DURMUŞ Belediye Meclis üyesi aday adayları, ilçe yönetim kurulu üyeleri mevcut meclis üyeleri ve mahalle başkanlarımız katıldı. Toplantı Divan ve yoklama, Gündem ilanı, İlçe Slaytının gösterimiyle başladı. Ardından açılış konuşmasını Başkan Ergüneş gerçekleştirdi. Konuşmasında "Ak Partide siyaset yapanlar halkla beraber ve halk için yaparlar ve ahlakıyla,duruşuyla örnek olmak zorundadırlar. Tamamının beyni,dili,gönlü aynı şeyi söyler. Millete efendi olmak için değil hizmetkar olmak için yaparlar." dedi. AK Parti'den Gaziosmanpaşa Belediye Başkan Aday Adayı 12 tane olduğunu açıkladı. Ve adayımız kim olursa olsun diğer aday adaylarımızın da adayımızın etrafında kenetlenip Ak Parti’nin başarısı için çalışacakları yönünde hiçbir endişem yoktur dedi. Konuşmasına "Biz Ak Parti Gaziosmanpaşa Teşkilatı olarak diyoruz ki; son aç yatağına tok girinceye, son yetimin başı okşanıncaya ve son mazlumun ahı son zalimden soruluncaya kadar mücadelemiz devam edecektir" diyerek son verdi.
Sonrasında;
12 tane Belediye Başkan Aday Adayı daha önceden yapılan kuraya göre sırasıyla kendilerini teşkilata tanıtıcı konuşmalarını gerçekleştirdiller. 
Sonrasında;
İlçe Başkanımızın gerçekleştirdiği değerlendirme konuşmasının ardından hep birlikte gerçekleştirilen fotoğraf çekimi toplantımız sonlandı.