loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Kadınlardan Ak Seferberlik

...
02 Ekim 2015 - Cuma

Ak Kadınlardan Ak Seferberlik

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları olarak dünden bugüne teşkilatımızda görev yapmiş dava arkaşlarımızla bir araya geldik.

Ak Parti Gaziosmanpaşa ,Kadın Kolları Zeynep Vurmaz Yiğit, geçmişte partimize emek verenlerle bir araya gelerek ,hasbihal etmek istedik. Siyasette devamlılık ve yenili esastır.Parti içerisinde hizmet eden kadrolar değişir ve yenilenir.Ama her değişim ve yenilik,bir önceki birikim ve tecrübelerin üzerine bir bina edilir.Bu yüzden kadın kolları olarak siyasette vefa esastır diyerek,teşkilatımıza yön vermiş,takım kaptanlığı yapmış,gece gündüz çalışmış ve emek vermiş önceki dönemlerdeki teşkilat mensuplarımızla bir araya gelmiş bulunmaktayız. Dava uğruna, idealimizi gerçekleştirmek için el ele omuz omuza mücadeleye devam diyerek teşekkür etti´.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kültür Merkezinde ,Kadın Kolları başkanımız Zeynep Vurmaz Yiğit, başkanlığında gerçekleşen vefa programına;
Ak parti İstanbul 2.bölge Milletvekili Şirin Ünal ve Fatma Benli, il yönetim kurulu üyemiz Nagihan Yılmaz,Ak Sultangazi ilçe başkanı Suzan Dağlar Civan, Ak parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanı Av.Şahin Pirdal, kurucu kadın kolları başkanımız Zekiye Çapan,eski kadın kolları başkanımız Merve Çetin Çabuk ve yıllardır Ak parti teşkilatında görev yapmış çok sayıda Partililer katıldı.