loading.gif
mobile-banner-bg

Ak Gop Kadın Kolları Genç Kızlarla Bir Araya Geldi.

...
20 Aralık 2015 - Pazar

Ak Gop Kadın Kolları Genç Kızlarla Bir Araya Geldi.

Ak Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları İlçe Başkanlığı, gençlere yönelik düzenlediği etkinliklere devam ediyor. Donanımlı gençlik yetiştirmeyi hedefleyen ilçe kadın kolları ilçe merkezinde düzenlediği etkinlikte gençlerle sanatçı ve eğitimci Ahmet Cemil Sağyaşar, yazar Kerem Şen, Mürekkep Kokan Eller Dernek Başkanı Yusuf Samet Çakır´ı bir araya getirdi.

 

 

DONANIMLI GENÇLİK GELİYOR
 Ak parti Gaziosmanpaşa Kadın  Kolları Başkanı Zeynep Vurmaz Yiğit konuşmasında , genç kızlara yönelik yapı içinde ilgilerine göre gruplar kurarak sosyal aktiviteler planladıklarından bahsetti. Şimdilik müzik, gezi ve edebiyat kulübü oluşturduklarını söyleyen Yiğit, ilerleyen zamanlarda farklı kulüpler kurarak gençlere yönelik çalışmalara devam edeceklerini söyledi.

 

YİĞİT,´KÜLTÜRÜMÜZÜ ÖĞRENMELİYİZ´
 Yiğit,  sanatçı Cemil Sağyaşar ve yazar Kerem Şen´e geldikleri için teşekkür ederken, gençlerin kendilerinden çok istifade edeceklerini söyledi. ,geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerin iyi yetişmesi, değerlerimize ve kültürümüze önem vermeleri ve öğrenmeleri için çalışmalarımıza katılmaya devam etti.

 

 

 

GENÇLER KİTAPLARI SEVDİ
Gençler tarafından ilgiyle izlenen ve çok beğenilen Şen yeni kitabından da şiirler okudu. Mürekkep Kokan Eller Derneği Başkanı Yusuf Samet Çakır ise, derneğin edebiyat alanında yaptığı çalışmaları anlattığı konuşmasında,  gençleri gruplarını takip etmeye davet etti. Program sonunda misafirlerine geldikleri ve güzel şiirlerle günü şenlendirdikleri için teşekkür edip tablo ve kitap hediye etti. Yazar Kerem Şen ise gençlere hediye ettiği kitabı imzaladı.