loading.gif
mobile-banner-bg

AB BAKANIMIZ YILDIZTABYA GÖNÜL SOFRAMIZ’DA

...
23 Temmuz 2013 - Salı

AB BAKANIMIZ YILDIZTABYA GÖNÜL SOFRAMIZ’DA

Gaziosmanpaşa halkı Ramazanın bereketini gönül sofralarında birlikte paylaşmaya devam ediyor.

“GÖNÜL SOFRASI” adı verilen ve bu yıl 16 mahallede gerçekleşecek olan‘’SOKAK İFTARILARI’NIN’’ onüçüncüsü Yıldıztabya Mahallesinde düzenlendi.

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, AK Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Türkan Dağoğlu, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Av. İsmail Ergüneş ,Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol, AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkan yardımcıları,Kadın Kollarımız,Gençlik Kollarımız ve Mahalle teşkilatlarımızın da hazır bulunduğu sokak iftarına vatandaşlarımız da yoğun ilgi gösterdi.

Vatandaşlarımızın ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını dileyen Bakan Egemen Bağış ve Başkan Ergüneş ;

Vatandaşlarımızdan ve çocuklardan gelen büyük ilgiye cevap vermek adına çocuklarla tek tek fotoğraf çekildi.

Kısa bir konuşma yapan İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş ;

Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını vatandaşlarımıza ilettikten hemen sonra; sözü Belediye Başkanımız Dr. Erhan Erol bıraktı.

Ardından;

Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, bir konuşma yaparak ‘’GÖNÜL SOFRA’’larında bizi yalnız bırakmayan ve ramazanın bereketine ortak olan vatandaşlarımıza seslenerek,

“Gaziosmanpaşa’nın değerli insanları, değerli hemşerilerim, bir kez daha bu mübarek iftar sofrasında sizlerle birlikte olmaktan, sizlerin heyecanını paylaşmaktan ve Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ve sevgilerini getirmiş olmaktan dolayı büyük onur duyuyorum. Allah nazarlardan saklasın, ne kadar güzel bütün komşularımızla, ekmeğimizi, dostluğumuzu, kardeşliğimizi paylaşacağız, Ramazan’ın hazzını doya doya yaşayacağız. Ama maalesef bizlerin bu ramazan da aldığı hazzı alamayan, Mısır’da, Suriye’de Arakan’da, Somali’de, dünyanın dört bir yanında Müslüman kardeşlerimiz var. Duaların kabul olduğu şu mübarek dakikalarda onları da hatırlayalım, dualarımızdan eksik etmeyelim” dedi.

Ezan-ı Muhammedi okunmasıyla Sokak iftarında yani Gönül Sofralarımızda bizimle buluşan kardeşlerimizle birlikte ramazanın bereketi paylaşılarak hep birlikte oruçlar açıldı.

Ardından, Akşam namazınızı kılmak için Gaziosmanpaşa Merkez Camiine geçildi.

Sonrasında;Gaziosmanpaşa Meydanı’ndaki çadırda birlikte çay içip, bol bol sohbet edildi.