loading.gif
mobile-banner-bg

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

...
08 Mart 2013 - Cuma

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ COŞKUYLA KUTLANDI

07.03.2013 tarihinde AK Parti Gaziosmanpaşa Kadın Kolları başkanlığı olarak, Kadın Kolları başkanımız Sn. Merve Çetin Çabuk ev sahipliğinde gerçekleştirdiğimiz DÜNYA KADINLAR GÜNÜ programını büyük coşku ve yoğun bir katılım ile gerçekleştirdik.

Programımıza AK Parti Gaziosmanpaşa ilçe başkanımız Sn. İsmail ERGÜNEŞ, AK Parti İstanbul il başkanımızın eşi Gülser BABUŞÇU, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Sn. Seddar YAVUZ’un eşi, kurucu kadın kolları başkanımız Sn. Zekiye ÇAPAN, Belediye meclis üyelerimizin hanımları ve kadın belediye meclis üyelerimiz, Belediye Hanımlar Masası başkanı Nesrin Özkan ve 2 Suriye’li mülteci kardeşimizi ağırladık.  Bunun yanı sıra programda emeği geçen Kadın Kolları teşkilatımızdan yürütme, yönetim, mahalle başkanları, yedek yönetim, ana kadememiz ile hanımları ve teşkilata zamanında emeği geçmiş olan vefalı gönüldaşlarımız da aramızdaydı.

Programımız, slayt gösterimiyle başladı. Sonrasında canlı müzik ile devam eden programımızın ev sahibi olan başkanımız Merve Çabuk açılış ve selamlama konuşmasını yaptı. Konuşmasında Dünya Kadınlar Günü’nün önemine vurgu yapan Çetin, başbakanımızın “Siyaseti kadınsız düşünmek, hayatı yarım algılamaktır” sözünü hatırlatarak açılış konuşmasını gerçekleştirdi. Daha sonra sırasıyla protokol konuşmalarının gerçekleştirilmesinin ardından Suriye’li mülteci kardeşimiz Fatma Hüseyin konuşmasında şu sözlere yer verdi: “Ben 11 aydır Türkiye’deyim ve şuna inanın ki bu zaman zarfında 1 gün bile kendimi gurbetteymişim gibi hissetmedim. Türkiye benim vatanım, bizim vatanımız. Bizlere kucak açtığı, yardım ve desteklerini esirgemediği için evvela başbakanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’a şükranlarımı iletip, sizlere de ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. Ardından başkanımız ÇABUK, konuşmalarından dolayı kendisine teşekkür ederek kendisine çiçek ve hediye takdiminde bulundu. Akabinde kapanış konuşmalarını gerçekleştirmek üzere sahneye çıkan başkanımız Merve Çabuk, bir kez daha Kadınlar Günü’nün bizler için ne kadar özel ve anlamlı bir gün olduğunun altını çizerek tüm konuklara katılımlarından dolayı teşekkür ederek programımızı sonlandırdı.