loading.gif
mobile-banner-bg

5.OLAĞAN KONGREMİZ YOĞUN BİR KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

...
07 Aralık 2014 - Pazar

5.OLAĞAN KONGREMİZ BÜYÜK BİR COŞKU VE YOĞUN KATILIMLA GERÇEKLEŞTİ

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 5. Olağan Kongremiz Büyük bir coşkuyla ve yoğun bir katılımla gerçekleşti.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı 5.Olağan Kongremize; İlçe Başkanımız Av. Şahin Pirdal, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanımız Yüksek Mühendis Hasan Tahsin Usta, Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu, Avrupa Bakanımız Volkan Bozkır ,Büyükşehir belediye başkanımız Kadir Topbaş,İstanbul Milletvekillerimiz Hüseyin Bürge,Türkan Dağoğlu,Burhan Kuzu,Recep Koral,Hüseyin Kansu,İstanbul Ak Parti İl Başkanımız Aziz Babuşçu, Belediye başkan yardımcıları,Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu,Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ,Çevre ve Şehircilik bakanlığı müşaviri Yavuz Subaşı ,Eski Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av.İsmail Ergüneş, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, delegelerimiz, meclis üyelerimiz ve çok sayıda partililer katıldı.

AK Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız; Av.Şahin Pirdal, teşkilatta ter döken Ak Partinin gizli kahramanlarına teşekkür ederken, seçim döneminde ki çalışmalardan bahsederek, yerel seçimlerde adeta istiklal mücadelesi verdiklerini, ilçenin pazarını çarşısını, esnafını işçisini, kurum ve STK`ları karış karış gezerek çalıştıklarını söyledi.


Gaziosmanpaşa İlçe teşkilatı olarak her iki seçim çalışmamızda Toplamda 280 dernek ziyareti,45 bin esnaf ziyareti,104 fabrika ziyareti, toplamda 11109 ev sohbeti gerçekleştirdik. Ve biz gönüllere ulaşmak adına 9051 adet gönül sofrasında bulunduk.Çalışmalarımız hem Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hemde yerel seçimlerde 2 milyon broşürü sahada vatandaşlarımızla paylaştık.

BİZ SEFERLE MÜKELLEFİZ ZAFER ALLAH`TAN
Gaziosmanpaşa teşkilatı olarak elimizi değil bedenimizi ruhumuzu taşın altına koyuyoruz. AK Parti Gaziosmanpaşa teşkilatı bir emanettir mantığıyla bakıyoruz. Ve emaneti kavrayan taşıyan olmaya çalışacağız. Cephede mevziiyi taşırken mühimmat ıslanmasın diye çocuğunun üstündeki battaniyesini mühimmatın üstüne örten ŞERİFE BACI anamız gibi şefkat ile sahip çıkacağız.

Son olarak İlçe Başkanımız Av.Şahin Pirdal; Son aç yatağına tok girmedikçe,yetimin başı okşanmadıkça ve mazlumun hakkı zalimden alınmadıkça hesabı sorulmadıkça bizim mücadelemiz devam edecektir dedi ve kongrenin hayırlı olmasını diledi.