loading.gif
mobile-banner-bg

39 İLÇE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL PROJELER FUARI

...
17 Ekim 2012 - Çarşamba

39 İLÇE KAYMAKAMLIĞI SOSYAL PROJELER FUARI

       İstanbul Valiliği Tarafından Organize Edilen ve İstanbul’un  39 İlçesinin Kaymakamlıkları Tarafından Yapılan Sosyal Faliyetlerin Gösterildiği Organizasyona Gaziosmanpaşa Kaymakamlığımız Damgasını Vurdu.

       Programa; İlçe Başkanımız Sn.Av.İsmail ERGÜNEŞ, Belediye Başkanımız Sn.Dr.Erhan EROL ve Ev Sahibi sıfatı ile İlçe Kaymakamımız Sn.Seddar  Yavuz Bey ile Katılım sağlandı.

      Gaziosmanpaşa Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan 24 proje büyük ilgi gördü.

İstanbul Valimiz Sn.Hüseyin Avni MUTLU Gaziosmanpaşa Kaymakamlığımızın Standına Özel İlgi gösterdi. Hazırlanan Projeleri tek tek inceleyerek övgüler yağdırdı.

      Kaymakamlığımızın Sosyal Faliyetler Kapsamında Tedarik ettiği Müzik enstrümanları ile Gaziosmanpaşa da ikamet eden Roman Vatandaşlarımızdan oluşturulan Müzik Grubu  Sn.Valimize ve Standımızı ziyaret eden Misafirlere Kısa bir dinleti sundu.

       İstanbul Valimiz Sn. Hüseyin Avni MUTLU, Kaymakamlığımızın Desteği ile Gaziosmanpaşa Küçükköy Kız Meslek Lisesi Tarafından Sosyal Faliyetler Kapsamında Hazırlanan Osmanlı Saray Şerbetlerini Çok Beğenerek, İstanbul Valiliğimizin Yabancı Misyon Şeflerinin Katılacağı Protokollerde Dağıtılmasını İsteyerek. Bizi Onurlandırdı.

       Kaymakamlığımızın Sosyal Faliyetler Kapsamında 14.000 ( On Dört Bin ) Gaziosmanpaşalı Vatandaşımıza İş İmkanı sağlanarak, büyük bir istihdam sağlanmış oldu.