loading.gif
mobile-banner-bg

25 Kasım Uluslararası Kadına Karşı Şiddete Hayır

...
25 Kasım 2011 - Cuma

Kadın Kollarımız Kadına Şiddete Hayır için İstiklal Caddesi’nde

AK PARTİ İstanbul Kadın Kolları Başkanlığı,  yürütmekte olduğu “Kadına Karşı Şiddete Hayır Farkındalık Kampanyası” çerçevesinde bir dizi çalışma gerçekleştirdi.

Tüm ilçelerde son yasal düzenlemeleri de kapsayacak şekilde kadın ve aile ile ilgili yasaların aktarıldığı pankartlama çalışması yapılarak halka bu konudaki hakları anlatıldı. “Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele ve Dayanışma Günü” olan 25 Kasımda, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve Yürütme Kurulu Üyelerinin de katılımıyla Taksimde “Kadına Karşı Şiddete Hayır Yürüyüşü” düzenledi. Yürüyüşe “Kadına Karşı Şiddete Hayır” baskılı yağmurluklar ve ellerinde taşıdıkları dövizlerle katılan Kadın Kolları Galatasaray Lisesi önünden başladıkları yürüyüşü Taksim Atatürk Anıtı önünde sonlandırdı. “Kadına Karşı Şiddete Hayır Yürüyüşü”nün ardından Taksim Anıtına çelenk bırakan İl Kadın Kolları Başkanlığı konuyla ilgili bir basın bildirisi okudu.

Program sonrasında Taksim Meydanında kurulan  “Kadına Karşı Şiddete Hayır Çadırı”nda tüm gün vatandaşlarla sohbet edildi, hükümet politikalarımız anlatılarak kadın ve aile ilgili yasa maddelerini sadeleştirerek hazırlanılan Yasa Kitapçığı ve rozetler hediye edildi.

25 Kasım 2010 günü saat 20:00’ye kadar kurulu olan çadır vatandaşlardan ve basından yoğun ilgi gördü.