loading.gif
mobile-banner-bg

05.08.2014 FEVZİÇAKMAK VE ŞEMSİPAŞA MAH. SEVGİ YÜRÜYÜŞÜMÜZ

...
05 Ağustos 2014 - Salı

05.08.2014 FEVZİÇAKMAK VE ŞEMSİPAŞA MAH. SEVGİ YÜRÜYÜŞÜMÜZ

Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı olarak Fevziçakmak ve Şemsipaşa Mahallesi Sevgi Yürüyüşümüzü gerçekleştirdik. Sevgi Yürüyüşümüzü Başlangıç Noktası olarak Seyrantepe Camii önünde buluştuktan sonra teşkilatımızla birlikte büyük bir çoşku ile gerçekleştirdik.


Ak Parti Gaziosmanpaşa İlçe Başkanımız Av. Şahin PİRDAL, Belediye Başkanımız Yüksek Mühendis Sn. Hasan Tahsin USTA, İl Sorumlumuz Sn. Rabia Ünlü DEMİR, Meclis Üyelerimiz, İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Mahalle Başkanlarımız, Mahalle Yönetimlerimizin yoğun katılımıyla gerçekleşen Sevgi Yürüyüşümüz bir sevgi seline dönüştü.


"YENİ TÜRKİYE YOLUNDA", "ERDOĞAN VARSA BİZDE VARIZ" Dedik vatandaşlarımızdan Cumhurbaşkanlığına aday olan Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a destek için söz aldık.
Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Seçimi için SKM çalışmalarının dahada hızlandığı bir sürece girdiğimiz bu günlerde Vatandaşlarımızın teşkilatımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi motivasyonumuzu kat ve kat artırdı. Bizi sevgiyle karşılayıp, bağrına basan halkımıza sonsuz teşekkürler...